veltījums studentiem

tā kā šis ir viens no retajiem pavasariem manā mūžā, kas nav izmaitāts ar kaut kādiem eksāmeniem, esejām, atskaitēm, referātiem un murgu darbu cepšanu un noformēšanu atbilstoši standartam, līdzjūtīgs veltījums visiem, kas to dara. jo tas vienkārši ir jāpadara, lai pēc tam vairs nedarītu, bet darītu kaut ko citu. iniciācija jau nekad nav viegli.

varu, protams, pačukstēt, ka tas ar tiem murgu darbiem un termiņiem nebeidzas nekad, jo neviens tak neko nedara laicīgi, pa laikam tāpat ir kaut kādi termiņi un rakstāmas šausmas, tomēr labā ziņa – visu var pamanīties padarīt, jo neko nevar ne nokavēt, ne paspēt un vienmēr ir “nu rīt toč pēdējais datums”, pēdējais pēdējais datums un pēdējais pēdējais pēdējais datums jeb “viņi tad paņems kaudzi un sāks lasīt”.

turklāt vienmēr var būt vēl sliktāk. iedvesmai raksts no avīzes “Drywa” par 100 rubļiem un 3 līķiem 1 minūtē.

nobeigumā pieredzes apmaiņas stāsts. veltījums studiju darbu pavāriem, konditoriem un cepējiem.

nazkod seņ aizguoju iz 1. konsultaceju da dorba vadeituojis saskaņuot bakalaura dorba tematu.
saskaņuojom.
vadeituoja maņ finalā vaicoj:
– un kad tad bija jānodod melnrakstu?
es prīceigi atsoku:
– aizvakar!
vadeituoj krota golvu i soka, ka napaspiešu. es jū mīrynoju, ka paspiešu. paspieju jau ari.

saruna nūtyka katedrā, vysu nūsaklausēja kaida cyta pasnīdzieja, dagunu ībuozuse papeirūs. izalykdama, ka tei ni jei.
jei piec tam beja muna magistra dorba vadeituoja.
aizguoju da juos nazkod pavasarī i pasaceju, ka syudi laikam byus. jau apreļs.
jei vaicoj:
– kad tad jums tur to tīrrakstu jānodod?
es padūmoju:
– 25. maijā 16:00.
jei nūsvīž vysus papeirus iz golda i mīrynoj:
– bet tad taču laika vēl vesels mežs!!!


kai smejīs, veļteits Latvejis meža ryupnīceibai.

vīglu goru! i mudeigus pierstus klabynuot!

1 thought on “veltījums studentiem

  1. Jurijus

    Labdien. Tas ir Jurijs, Máras draugs. Ir 2 riepas un viena kamera tieši kregždutei (izmērs 26 colles).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.